top of page
  • Skribentens bildFPKE

Fortsätt framåt


Filipperbrevet 3:13

Nej, kära syskon, jag inbillar mig inte att jag är färdig. Men en sak är säker: jag försöker glömma det som ligger bakom mig och strävar mot det som ligger framför mig.

Vi människor är jätteduktiga på att fastna i det som varit, i det förflutna. Vi vill leva i dåtiden, men detta gör att vi inte kan se vägen framför oss och då kan vi inte gå vidare i livet. Tänk er att ni sitter i en bil, varför är framrutan så stor? Jo, för att vägen framför är viktigare än det som lämnas bakom. På samma sätt bör vi leva vårt liv. Om vi är så fokuserad på det som varit, på det vi gått igenom i livet kommer vi att missa det Gud har förberett för oss.

Aposteln Paulus menar på att vårt liv inte behöver vara perfekt eller att allt ska frid och fröjd, det han menade var att trots alla motgångar vi kan stötta på i livet, det viktigaste av allt är att vi fortsätter framåt, att vi ska kämpa vidare för att på så sätt kunna nå målet, vilket är det eviga liv. Ingenting är dold för Gud och Han vet exakt vad du går igenom just nu, Han vet att dina krafter börja svika men trots detta så vill Gud att du inte ska ge upp, att du ska fortsätta framåt så att du kan nå priset, så att du kan se Gud göra sitt verk i just det problem, det svårighet du har.

Gud har inte lämnat dig, Gud har inte glömt bort din bön. Gud har hört ditt rop och Han kommer att svara dig, men Han vill att du ska fokusera på framrutan istället för backspegel.

Ropa till mig, så vill jag svara dig och låta dig höra om stora och ofattbara ting som du inte känner till.

Jeremia 33:3

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Min lykta, Du

Comments


bottom of page